dimecres, 3 de març del 2010

Posem el Cros Guapo!



El primer cap de setmana de març, coincidint amb la tradicional Festa de l’Arbre, al Cros se celebra una jornada sostenible per posar guapo el veïnat.


Per reforçar la idea que el veïnat del Cros és un espai per a tothom i que, per tant, per poder-ne gaudir cal que tothom qui hi conviu el respecti i en tingui cura, l’Oficina del Pla de Barri del Cros ha organitzat diverses activitats per participar individualment o en grup.

El punt de trobada serà la plaça de Sant Miquel del Cros, a les 10 h. Allà, tots els participants es repartiran en grups per recollir i classificar les deixalles que es trobin en cada zona assignada.

Cap a les 11 h, després de l’esforç, xocolatada per a tothom i, per acabar-ho de rematar, un cop refetes les forces, pintada de les parets dels passadissos interiors, entre els blocs de pisos.
La participació a la jornada és gratuïta. Per inscriure-s’hi anticipadament, convé adreçar-se a l’Oficina del Pla de Barri.

Aquesta festa serà el preludi de la tradicional Festa de l’Arbre, organitzada per la Comissió de Festes del Cros, que se celebrarà l’endemà, a partir de les 11 h. En trobareu més informació clicant AQUÍ.

Resum:
Dia: dissabte, dia 6 de març
Hora: a partir de les 10 h
Lloc: plaça de Sant Miquel del Cros

Més Informació i inscripcionsOficina del Pla de Barri de St. Miquel del CrosTelèfon: 93 741 26 42a/e: pladebarri@argentona.catDe dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Els dimecres també de 16 h a 19 h.