dimarts, 23 de febrer del 2010

Reunió de Poble, l'11 de març, a les 19.30, al saló de Pedra


Una reunió de poble és un acte obert a tothom qui estigui interessat en les coses que passen a la Vila. En aquesta reunió, l’equip de gorven exposarà les darreres actuacions dutes a terme i altres qüestions d’actualitat. Amb aquest tipus d’espais de diàleg i de participació es posa de manifest la voluntat del Consistori per continuar treballant des de la transparència en la gestió municipal, a partir de la proximitat ciutadana.

Tothom qui assisteixi a l’acte podrà plantejar totes les qüestions que creguin convenients als representants polítics. Si no podeu assistir personalment a la Reunió de Poble però voleu fer arribar les vostres preguntes per avançat, podeu descarregar-vos el formulari Fes la teva pregunta clicant AQUÍ, emplenar-lo i enviar-lo a participacio@argentona.cat, com a màxim el dimecres, dia 10 de març, per que la regidoria de Participació Ciutadana pugui agrupar les preguntes per temes abans de presentar-les.


Programa de l’acte.

  • A dos quarts de vuit, la regidora de Participació Ciutadana, Assumpta Boba Caballé, obrirà l’acte i donarà la benvinguda institucional.


  • A tres quarts de vuit, l’alcalde d’Argentona, Pep Masó, exposarà l’acció de govern fins a la data.


  • A partir d’un quart de nou, s’obriran diversos torns oberts de paraules que permetran formular unes cinc preguntes per torn. A aquestes intervencions s’hi afegiran les consultes rebudes anticipadament.Es preveu cloure l’acte cap a quarts de deu del vespre.


Tothom hi serà benvingut!