dilluns, 20 d’abril del 2009

Nens, dibuixos i participació al Cros

El més petits de la casa també tenen coses a dir sobre el seu barri i volen expressar la seva opinió d’una altra forma. En comptes de xerrar i xerrar com fem els grans, els infants del barri del Cros pintaran les seves propostes per aconseguir un barri millor.

L’Ajuntament d’Argentona i el CEIP Sant Miquel del Cros treballen plegats en l’organització d’aquest concurs de dibuixos anomenat “Com m’agradaria que fos el meu barri”. Hi participen tot l’alumnat de l’escola, i són els mateixos infants els que decideixen els guanyadors de cada categoria.


Els resultats del concurs es faran públics a la Diada de Sant Jordi, el dijous 23 d’abril de 2009, després de l’exhibició de balls organitzada per l’escola i del berenar que ha preparat l’AMPA de l’escola del Cros que comencen a partir de les 15,45 hores de la tarda.

Els continguts dels dibuixos seran tinguts en compte dins el procés participatiu d’elaboració de propostes que s’està treballant a les taules de participació del Pla de Barri. A més, els dibuixos guanyadors formaran part d’alguns cartells i elements comunicatius que es duguin a terme dins el projecte del Pla de Barri.