dimarts, 10 de març del 2009

El Pla de Barri en marxa

Aquests dies al Cros es parla molt del Pla de Barri, perquè ha arribat l’Agnès i ho ha revolucionat tot! Ella és la nova tècnica del projecte del Pla de Barri del Cros, la persona de referència que ha de coordinar tots els programes i les actuacions previstes.



A l’Agnès la podreu trobar a l’Oficina de Gestió del Pla de Barri ubicada on també es troba el consultori mèdic. Si teniu res a comentar, dubtes, voleu més informacio del projecte, ja sabeu a qui adreçar-vos. També podeu demanar hora per parlar amb la responsable política del Pla de Barri del Cros, l’Assumpta Boba.


Contacte:
correu electrònic:
pladebarri@argentona.cat
Telèfon : 667182640


Durant aquests dies han anat trucant a les portes de casa vostra per parlar-vos del Pla de Barri i de la importància de la vostra participació.





Ningú millor que vosaltres pot conèixer el Cros, doncs hi viviu 365 dies l’any, i perfectament sabeu les necessitats que hi ha i els aspectes que caldria millorar. Per aquest motiu us emplacem a participar a les Taules de participació previstes per treballar propostes de millora i actuacions a desenvolupar en el marc del projecte. La primera trobada serà el 18 de març a les 19h a l’escola del Cros.

No hi podeu faltar!