dimecres, 14 de gener del 2009

L'habitatge a debat

L’Ajuntament d’Argentona està treballant en l’elaboració del Pla Local d’Habitatge.

I algú deu pensar…

Què és un Pla Local d’habitatge?

Doncs és un document que analitza la situació del municipi i defineix les actuacions que es preveuen dur a terme en matèria de sòl i habitatge durant els propers sis anys.
Aquest Pla recull les propostes i compromisos municipals en l’àmbit de l’habitatge i és necessari tenir-lo si es volen sol·licitar ajuts econòmics a la Generalitat per desenvolupar les polítiques d’habitatge previstes.

I… què s’està fent a Argentona?

Ara mateix ens trobem en una primera fase de diagnosi per analitzar la situació actual del municipi i conèixer les necessitats d’habitatge. Una fase en la que és imprescindible comptar amb la participació de la gent per detectar les necessitats dels diferents col·lectius i les diverses opinions al respecte.

T’agradaria dir la teva? Tens coses a dir sobre la situació de l’habitatge?

Doncs que sàpigues que el dijous 29 de gener de 2009, al Saló de Pedra de l’Ajuntament Vell, de 19 a 22h, hi haurà un debat ciutadà per parlar d’aquesta qüestió.

T'agradaria participar-hi?

Només cal que ens confirmis la teva assistència a participacio@argentona.cat o al telèfon 93 797 49 00 (demanar per Participació Ciutadana).

Hi ha més informació?

Doncs sí. Estem preparant tota la documentació de l’estudi tècnic que s’ha elaborat i que ens serà molt útil al debat. Ara mateix estem treballant en aquest document per fer-ho més fàcil d’entendre, és a dir, que no calgui ser cap expert per saber de què t’estan parlant.

Molt important això, perquè també serà la forma de treballar que ens hem plantejat: que tothom pugui entendre la informació i que tothom també pugui dir la seva.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sembla interessant!! un debat sobre habitatge, ja era hora, pq la situació a Argentona està molt malament, son carissísims el pisos i nosaltres els joves només trobem una opció: marxar a un altre lloc.

Anònim ha dit...

Doncs sí!

Hem de participar perquè sinò només diran la seva aquells que sempre ho fan i que no tenen cap problema d'habitatge