dimecres, 26 de novembre del 2008

Ep! Encara tenim feina a fer

El passat dissabte ens reunírem per continuar treballant en la definició del futur Pla Director de Participació Ciutadana, un document que ens ha de fixar el camí per continuar treballant en la millora de la participació ciutadana d’Argentona.

Hi van assistir una quinzena de persones que van donar la seva visió sobre la situació de la participació, tant ciutadans i ciutadanes provinents del sector associatiu, com persones a títol individual que van volen donar el seu punt de vista.




Hi havia molts temes a tractar i no ens va donar temps a fer-ho tot el mateix dissabte. Per aquest motiu es va acordar que fixaríem un altre dia per continuar parlant del tema que ens ha quedat pendent: el foment de l’associacionisme i les actuacions que s’han pensat per potenciar el món associatiu i les entitats de la vila.

Per això us volem convidar el proper dimarts, 16 de desembre, a les 20h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament (2a planta) per tractar aquest darrer punt pendent. Esteu convidades totes les entitats de la vila i aquelles persones que a títol individual hi estigueu especialment interessades.

Podeu consultar els documents de referència que es va exposar a la sessió de dissabte 22 de novembre:

La primera part parla dels drets i mecanismes participatius que es proposen,


Proposta Drets 1a Part

Get your own at Scribd or explore others:


la segona part fa referència als òrgans i espais de participació

Proposta òrgans 2a Part
Get your own at Scribd or explore others:



i la darrera part parla del foment de l'associacionisme. Estaria molt bé que us poguéssiu mirar aquesta darrera part (en taronja) on es tracten els punts que continuarem xerrant el dia 16 de desembre.

Proposta Associacionisme 3a Part
Get your own at Scribd or explore others:


Us hi esperem!